101031

Kom till Oslo omkring 17 och åt middag på O'leary's. Gott! Jag åt en suupergod Caesarsallad, och lillebror fick en enorm hamburgare, den var lika stor som hans ansikte! Eva fick hjälpa honom till slut. haha. Skönt dessutom att vara i stan igen. Jag ser fram emot att flytta tillbaka till Norge i framtiden...

101029

Födelsedagsfirande i Ängelholm

sachertorte

Köpte hem Sachertorte till mamma från Wien, och fick smaka lite i går. Umyumyummm, vad gott! Måste lära mig å baka den...



If I were a billionaire...


inspiration: glamour supreme


inspiration: knits


rollercoaster

Min dag gick nyss från UNDERBAR till RENT HELVETE på under en sekund... Jah.

Hade i alla fall kul innan, när vi fixade vampyrtänder.  høhø, tönt. --->  klick







antingen blogg.se eller datorn är störd, för mina bilder blir på FEL HÅLLL!!!

good night kisses

Har ingen tid om dagarna. Nu måste jag fortsätta plugga, detta blev en kortkort paus. besotes!
animated gif maker

Vienna


101025

Har försökt blogga flera gånger i dag, men herregud vad datorerna i skolan laggade! Har inte tid med sånt...


october 21st


milkymilkycocoa

Jag gjorde chokladtestet på marabou.se precis. Mitt resultat:  mjölkchoklad... classic



hellooo, world

Segt på bloggfronten i dag. Har varit upptagen med plugg och sedan Hbg med Nasael. Vi var på Buttericks och kollade lite... Fick dessutom hem min Gorrillamobile i dag. Sweeet.






I morgon bär det i väg till Wien, så då lär jag nog inte höra av mig så mycket mer... kanske.
Nu: Kungarna av Tylösand.

woop woop!

runway: 3 designers

supersnygga inspirerande stilar inför höst/vinter:


full grown man

Jag stod framför TVn precis och hela min kropp började smälta, och jag dog lite av glädje när jag såg H&M's senaste reklam... Jon Kortajarena. Hur lyckas han se så glödande het och sockersöt ut på en och samma gång? Jag vet inte, jag bryr mig inte, jag vill bara se reklamen igen och igen, och igen... och igen.



Lanvin

Den 2 november kl 08:00 visas Lanvin for H&M fashion show, och den 23:e släpps kollektionen i utvalda butiker. Ser fram emot att se vad de har att bjuda på. Här får ni ett smakprov:

tuesday

Höstsolen är borta i dag :(
Har precis ätit frukost, och ska sätta mig och läsa litteraturhistoria nu.



cold case love

Nu ska jag lägga mig och sova. Ser fram emot torsdag, då ska jag ivääääg! Fick mitt pass i dag, och den bilden är i alla fall lite finare än den på förra passet.

gorilla

Beställde hem en Gorillamobile för några dagar sedan. Praktisk när man ska kolla på film eller ta bilder. Man ska kunna fästa den på praktiskt talat allt. Jag ser fram emot att testa :D

sunday

I söndags kom Nasael hem till mig och föreslog att vi skulle på picknick. Destinationen blev Hovs Hallar. Jag hade faktiskt aldrig varit där förut, så det var verkligen dags.

Vi hade så kul, Nelson mobbade mig för min fascination av stenar och vi spenderade en mycket skrattfylld eftermiddag tillsammans.

Kyckling, tomater, varm choklad. Supermysigt.


































Fler Bilder

saturday night fever

Halmstad i Lördags. Mycket trevligt. :)
Var inom Club Moon, som var supersnyggt! Kommer definitivt dra dit igen.























saturday

Nu ska jag fixa håret lite, plocka fram kläder och skor, packa väskan, och sen iväg till Halmstad. Ska ut med Linnéa & co. i kväll, och är taggad =D



inspiration: biker

Oh-so-sexy:


collage

Nasael och jag har pratat om att göra var sin visionstavla tillsammans. Alltså ett collage med bilder, som ska inspirera och motivera till att nå sina mål och drömmer. Jag är övertygad om att detta är en effektiv metod för att behålla sitt fokus på det man vill och är sugen på att göra det snart. Får se när vi hinner, det var länge sen vi sågs...

it's friday

Har kommit hem och gjort en god lunch, som jag ska sätta mig och äta nu. Sedan tänker jag se på Project Runway (jag älskar P.R!). Perfekt eftermiddag...

christmas

Jag var på ica precis, och guess what? De har börjat sälja Julmust! REDAN!? Jag älskar Julmust, jul och allt som december har att bjuda på. (min födelsedag bland annat)



a new day

Sitter och äter en god frukost, och snart bär det iäg till skolan. Ha en bra dag, allihopa!

P.S: Jag fick precis ett meddelande om att det inte blir någon fotografering i dag... Jag är endå rätt trött, så det är väl ingen katastrof.


I'm eating breakfast right now, and later on I'm off to school. Have a nice day! P.S: I just received a message that there won't be any photoshoot today. I'm feeling pretty tired anyways, so it's not that big of a deal...

thursday

Nu ska jag snart lägga mig. Ska först plocka fram lite kläder inför imorgon, så vi har lite att välja på. Sedan tänker jag titta på Paradise Hotel, jag missade det i går.

inspiration: golden

This Editorial was published in Vogue Brazil october and is absolutely stunning. It features Caroline Ribeiro photographed by Renam Christofoletti and styled by Max Weber. Just look at how she sells the H. Stern jewelry...


Adobe

Jag saknar att ha en egen dator, och jag saknar att ha Adobe Photoshop... Använder det absolut hela tiden, och man blir riktigt beroende. Det är nog dags att skaffa en dator snart, men jag vill inte spendera pengar på det i nuläget... What to do?



back home

Är äntligen hemma igen. Det har varit en lång dag, jag har gått mycket i nya skor som har gett mig skavsår. Fick i alla fall se Köpenhamn, jag hade aldrig varit där förut, förutom på flygplatsen. Jag fick mersmak, och speciellt alla fina affärer var ett riktigt pluss för mig. hehe

Anywho...








...efter att ha vandrat en stund fick jag se denna vackra arkitektur i Amaliegade. Här gick jag och letade efter nr. 39, den Norske Ambassaden, när...




...jag hamnade mitt bland alla dessa snyggingar i uniform (som förövrigt inte var så snygg nu när jag ser bilden - män i uniform är ändå alltid snygga så länge man inte kollar så noggrant på deras ansikten, jag menar det är ju uniformen man ser, right?). Dem kunde man se lite här och var i Köpenhamn, också ett pluss.


Till slut kom jag fram:


Ni kan inte ens börja föreställa er min glädje när jag såg denna vackra flagga mot himlen. Den välkomnade mig och ropade koooom, din vandring är öööver, du är i måååål... ja... allt det där... men icke.

Jag kom in 12:01, och hon som jobbar säger: "Hei, vi har stengt nå, for vihar lunsjpause, så du må komme tilbake om en time. Går det bra?"

SAY WHAT!?

Jaja... Det går bra.
Jag letade upp närmaste café med ledig sittplats... Det visade sig vara en sushibar, som jag hittade ca. 1 km från ambassaden! Åt en god lunch, som var dekorerad med denna söta morotskreation:

Jag åt upp den... gott.

Sen gick allt som det skulle. Mat är lösningen till alla problem, it's a fact.

Hanging garden, Copenhagen

Copenhagen

Sitter i en internet-café i Kæpenhamn... GUD vilken ostrukturerad stad!!! haha

1 2 3 Schtunk

I kväll var jag på en enormt
rolig teaterföreställning. 1 2 3 Schtunk tolkade Shakespeares Hamlet, och jag älskade det! De lyckades kombinera humor, (mycket, mycket humor) musik, bra skådespel och själva historien! Sååå värt det! haha, jag skrattade konstant.
I kväll var jag på en enormt rolig teaterföreställning. 1 2 3 Schtunk tolkade Shakespeares Hamlet, och jag älskade det! De lyckades kombinera humor, (mycket, mycket humor) musik, bra skådespel och själva historien! Sååå värt det! haha, jag skrattade så hårt!
1 2 3 Schtunk

Will Smith

Greatness is on the edge of destruction.



clever

Åh, jag kom självklart på att mitt pass inte längre är giltigt. Så nu är det bråttom, måste fixa nytt inom nästa fredag. I morgon bär det därför till Köpenhamn för att besöka norska ambassaden och beställa nytt pass.
I need to go to the norwegian embassy in Copenhagen tomorrow and get a new passport. Or else there'll be no Vienna for me...

autumn

Var ute och gick en runda i morse, och gud vad fint väder! Jag älskar hösten, och nu är den på sitt bästa. Det är precis lagom kallt, solen skiner vackert och alla träd börjar gulna. Jag blir kär!
tired 'n puffy-eyed. haha








all photos: by me

it's amazing

Love is our greatest source of power.

Mitt liv har alltid varit och fortsätter vara extremt gåvmildt gentemot mig. Tills nu har vartenda önske (stort eller litet) jag någonsin haft gått i uppfyllelse. Och då menar jag vartenda ett. Detta är jag oerhört tacksam för, och jag hoppas och önskar att min tur och lycka aldrig ska ta slut.

My life has always been and continues to be extremely generous towards me. Up until now, every single wish (be it big or small) I've had has come true. And by that I mean every single one. This I am grateful for, and I hope and wish for this lucky streak to go on forever...

Vienna

Pappa ringde nyss och undrade om jag vill till följa med till Wien den 22:e. Jag tackar inte nej till det. =D
Har aldrig varit i Wien, så det blir spännande.
My father just called me asking if I would like to go to Vienna. I didn't turn that offer down. =D
I've never been to Vienna before, so I'm exited!

uh-oh

Har precis kommit hem från skolan, precis lagom till Project Runway.

Ska se till att dansa Zumba sen, kanske lita flatAbs också.

fredag har jag avtalat tid med en fotograf i Helsingborg, vi ska ta lite porträttbilder... KILL ME! aaah, haha... Jag som är så oerhört obekväm när andra människor fotograferar mig. Jag föredrar att vara den som fotograferar, men jag har bestämt mig för att bli av med den ångesten, och nu stupar jag in i det, huvudet först!
Just came home from school in time for Project Runway.

I'll make sure to dance some Zumba later on, maybe add a flatAbs workout onto that.

On friday I have an appointment with a photographer in Helsingborg for some headshots. KILL ME! haha, gosh... With me being so awquard in front of people with cameras and all. I prefer being the one holding the camera, but as I'm determined to overcome that fear now is the time to jump into it, head first!

greek

Någon som har sett Get him to the Greek?

Jag måste se den inom kort, Russel Brand är ju så sjukt rolig!

monday

Har precis gjort chokladbollar, och nu sitter jag här och kollar på Vampire Diaries. bäst!
:D

inspiration: fierce


october 11th


life

To receive answers in your life, you must begin to ask.



oatmeal, goji, bananas 'n' seeds

God morgon! Sitter och äter havregrynsgröt med en klick choklad på, lyssnar på MTV Breakfast Club och ska snart till skolan. Perfekt start på dagen.

Denna variant vill jag prova (ser så gott ut!):


bedtime

Nu ska jag sova. Ser fram emot i morgon. Har börjat tycka om måndagar... Hoppas dessutom att min telefon börjar fungera i morgon. SIM-kortet är inte aktiverat än!


television

Där är så många tv-program jag verkligen vill se den kommande veckan. Har aldrig varit så TV-sugen. Vad är det för fel på mig!? hehe


Måndag 19:30 - Premiär: Paradise Hotel TV6


Tisdag 21:00 - Desperate Housewives kanal5


Tisdag 22:00 - Premiär: Bartenderskolan TV3


Onsdag 21:55 - Kungarna av Tylösand kanal5


Söndag 19:00 - Gossip Girl kanal5

sunday

Helgen har varit lugn, två trevliga dygn, god mat och bra filmer.

Har börjat använda min iPhone, och den är underbar. Det var länge sen jag kände mig så nöjd med en teknisk pryl... Har även dansat Zumba i kväll, vilket jag inte gjort på några dagar, och det kändes! haha

Nu ska jag äta lite kladdkaka och sätta mig och läsa lite litteraturhistoria.



sleepyhead

I dag hämtade jag ut min iPhone, och jag öppnade den nyss. Gud vilken din mobil. Kan inte vänta tills jag får prova kameran! Nu ska jag sova. God natt.


ikea

Är hemma hos Nasael nu, och vi bygger ikeamöbler. Kul! Jag älskar ikea, Haha. Han tror aldrig att vi hinner bli klara inom två timmar, men du tror jag. Time will tell. Puss!


green house

Jag håller på med mitt projektarbete, och är lite orolig, men ganska bestämd. Det ska bli bra. Ska skriva om fördelarna vid ekologiskt byggande, ch varför det är nödvändigt. Jag har fortfarande mycket kvar att bestämma och förbereda innan jag kan sätta i gång. Även här behövs lite inspiration.
http://www.glommershus.se/hallbart.html

october 8th


super - j

Jag ser fram emot halloween. Inget kommer hindra mig från att gå ut den kvällen, och jag har redan hittat en outfit. kanske...





Looking forward to halloween. Nothing will stop me from going out that night, and I've already decided on an outfit. maybe...

new things

Har precis skrivit ett prov. Puh, nu är det över. Funderar på vad jag ska hitta på nu. Går inga bussar hem förräns om 1, 5 timme.

Dessutom! I går kom min o mammas Iphone i posten. Jag vill hämta den nu!



sweet

Aah, skönt. Nu har jag lagt mig och ska sova. Fredag i morgon. <3 god natt


massive

En av mina favorittrender på catwalken för i höst har varit de maffiga klackarna med lite tjockare, fyrkantig klack och fyrkantiga tår. Det ger mig den där rätta höstkänslan.
One of my favorite trends from the A/W catwalk has been the massive square heel and the squared toe. Perfect for that autumn-feel.

every day is christmas day

Gud, vad jag är bortskämd. För ett par veckor sedan fick jag den här jackan av Nasael. Hur snygg som hällst och absolut den mäst prisvärda fårskinnsimmitationen jag har hittat hittills.
Och tro det eller ej: I dag kom han hem till mig med min drömjacka! Han var med när jag provade den sist, och tänkte ge mig den i julklapp, men "kunde inte vänta". haha, sötnos...

gif animator

Dios mio, vad glad jag blev!

just another thursday?

Jag har aldrig gillat torsdagar. I dag är en sådan typisk torsdag. Jag vill bara att den ska ta slut...
Nu gör vi tacos, det väger ju upp, och jag är så hungrig, vill inte vänta längre. Sen ska jag sätta mig och plugga inför provet i morgon. Språkhistoria. blah...

Nu när jag tänker på det, har det faktiskt varit en riktigt bra dag. hmm...


I never did like thursdays. Today's one of those classic thursdays. I just want it to end...
We're making tacos though, and that kinda makes up for it, and I'm starving, can't wait. Afterwards, I'll sit down and study for the test tomorrow.

Come to think of it, I've actually had a great day. hmm...

inspiration: miss thing

Jag tröttnar aldrig på hennes skönhet...



















I never tire of her beauty...

kings

VARFÖR är det så mycket reklam på tv!? Argh... Jag sitter och kollar på kungarna av tylösand. O gud, vad roligt. Haha Dessutom är james hur gullig som hällst. Ahaha, jag skrattar i hjäl mig!


inspiration: signe

Vill bara tipsa om att nu kan ni/vi kolla in en massa snygga outfits i Signes Shopping. Har alltid älskat Signes stil och hennes bilder, och nu finns ännu fler... que rico!

h&m by night

H&M har fått in så mycket fint i höst, och de fortsätter imponera. Här är mina senaste favoriter:
H&M have been displaying some impressive pieces of clothing this fall. And they haven't stopped yet. These are my latest favorites.

inspiration: desert


wednesday

God morgon. Onsdag i dag, och jag har ledigt. Sitter och njuter av en god frukost. Yoghurt med mango och frö...
I dag ska det pluggas!
Good morning! Wednesday and no school today. I'm enjoying a nice breakfast. Yoghurt, mango and seeds.

Today's studyday!

tuesday

Mmm, vad gott.
Har precis ätit, och kollar på 2 1/2 men. Gud, Alan är så rolig!
Just ate and am now watching 2 1/2 men...

beauty bar

Hittade en utbildning till nagelterapeutbeautybar i halmstad. hmmm...
Tänk vad kul, egentligen!



Just found an education for nail therapists in Halmstad. That would be so much fun!

inspiration: Tiziano Magni














obsessed

Haha, jag håller på med den här bloggdesignen hela tiden! Varenda gång jag loggar in kommer jag på något jag vill förändra på... Hoppas att jag blir nöjd snart.




bring on the snow

Är fortfarande helt kär i D&Gs Fall 2010 rtw kollektion. Om jag hade haft råd med det hade jag köpt alla dessa underbara saker och använt dem i hela vinter...

















I'm still in love with D&Gs Fall 2010 rtw collection. If I could afford it, I'd have bought every single piece and worn them all winter...

amazon.com

Skulle vilja beställa:

body envy

Haha, läs detta: Body Envy

Väl, jag tänker i alla fall gymma mig fram till den perfekta kroppen innan nästa sommar...
This article is really worth reading: Body Envy.
Well I'm gonna work my way to the perfect body for next summer...

the secret

Fick hem "The Secret" i dag. Ska se den med Nasael i helgen... Jag längtar efter att se den. Är riktigt spänd!

sjöstedt

För någon vecka sedan provade jag världens snyggaste kappa! Den såldes på nelly.com i några dagar, sen försvann den. Inte konstigt. Den är verkligen perfekt.

Vill så gärna ha den. Födelsedagspresent, någon?



I tried on the worlds most amazing coat a couple of weeks ago. It was sold online at nelly.com for a couple of days, but then it disappeared. No wonder. It really is a perfect design.

I really want it. Birthday-present, anyone?

flashy nails








juliabinta.com

Har fixat ett eget domännamn och finns numera på juliabinta.com. =D


inspiration: makeup


let's play dress up

Önskar att halloween var lite större här i Sverige... Det är ju så kul att klä ut sig!!!
I wish halloween was a bit bigger here in Sweden. Dressing up is so much fun!

brunch

Perfekt frukost: stekta ägg, avocado, cottage cheese, banan med yoghurt och frö, färskpressad appelsinjuice.
gott...

Perfect breakfast: fried eggs, avocado, cottage cheese, bananas with yoghurt and seeds, fresh orange juice.

sunday morning

God morgon! Nu ska jag upp och hänga lite kläder. Sen äta frukost. I dag är det städning som gäller. Huset ska damsugas, kläder ska tvättas...


Good morning! I'm gonna get up now and do some laundry. Cleaning the house today...

inspiration: jalouse


raspberry / mango

Just gjort en goood smoothie och sitter och njuter av den nu. Perfekt för en lördagskväll.
gif animator online
Just made a tastey smoothie which I'm now enjoying. Perfect for a saturday evening.

black & gold

black and gold

black and gold by juliabinta featuring christian louboutin shoes

barrymore couture


inspiration: romance


highlights

Jag orkade inte vänta mer, så nu har jag slingat håret. Rädd för att det skulle bli hemskt, men det blev väl okej. eller? Jag kommer nog ändra lite till under helgen...
before:





after:

dåligt ljus på denna bild. jag laddar upp en bättre i morgon...

I couldn't wait any longer, so I decided to highlight my hair. I was afraid that it was going to be a disaster, but it turned out all-right. right? I think I'll change it up some more over the weekend, though.

october 1st


inspiration: Chanel Iman

Profession: model

Real name: Chanel Iman Robinson
Nationality: American
Birth date: December 1, 1990
Attributes: eyes, name, legs, smile













baila morena






Marilyn Monroe

Imperfection is beauty, madness is genius and it is better
to be absolutely ridiculous than absolutely boring.


RSS 2.0